Resurse

Resurse

Fie că organizaţi un mic eveniment pentru prieteni sau un eveniment mare pentru mii de oameni, dacă aveţi ani de experienţă în organizarea unor astfel de evenimente publice sau acum la Nopţi Galileene faceţi pentru prima dată aşa ceva, aici ar trebui să găsiţi informaţii şi materiale care să vă ajute.

Resursele disponibile în această secţiune pot fi utilizate aşa cum sunt sau ca punct de plecare pentru a crea propriile resurse.

Dacă aveţi materiale care credeţi că ar ajuta alţi organizatori de evenimente sau dacă aţi creat resurse proprii (afişe, prezentări, materiale educaţionale etc) şi doriţi să le împărţiţi cu comunitatea Nopţi Galileene, le putem posta pe acest site. Pentru a trimite materialele prin e-mail sau un link de unde acestea se pot descărca, însoţite de o descriere a acestora, vă rugăm să ne contactaţi.

De asemenea, dacă aveţi nevoie de informaţii sau asistenţă pentru obţinerea de aprobări şi avize pentru organizarea de evenimente, recomandări sau adrese utile, vă stăm la dispoziţie.

Mai multe informaţii vor apare aici în zilele care vin, aşa că verificaţi periodic această pagină.


* * *


Identitate şi marcă

Pentru a promova proiectul Nopţi Galileene şi pentru a asigura identitatea acestuia oriunde în jurul lumii, a fost creat logo-ul proiectului în mai multe limbi. Acesta se poate folosi pentru a promova evenimentele Nopţi Galileene pe care le organizaţi şi pentru a crea propriile resurse şi materiale publicitare.


Logo în limba română


Logo-ul proiectului „Nopţi Galileene”

galilean_nights_romanian.png
27 KO

galilean_nights_romanian.tif
2,47 MO

galilean_nights_romanian.ai
2,61 MO

galilean_nights_romanian.jpg
467 KO


Logo-ul disponibil în alte limbi se găseşte aici.


Posterul oficial în limba română


Posterul proiectului „Nopţi Galileene”

rezoluţie originală
Imagine jpg, 9,4 MO

rezoluţie ecran
Imagine jpg, 345 KO


Posterul în limba engleză sau în alte limbi se găseşte aici


Running an event

Publicity Tips