Evenimente

Evenimente

Mesajul Nopţilor Galileene va fi adus către public prin miile de observaţii publice ce vor fi organizate în toată lumea.

Oameni din toate mediile, indiferent de nivelul de experienţă, sunt încurajaţi să organizeze evenimente, de la persoane singure care arată cerul prin telescop vecinilor sau prietenilor, până la marile grupuri astronomice ce organizează ample sesiuni de observare în spaţiile publice.

Pentru a urmări evoluţia evenimentelor şi a contribui la promovarea acestora, dar şi pentru a ajuta oamenii să găsească locul de desfăşurare a activităţilor locale, adresăm îndemnul de a înregistra evenimentele ce vor fi organizate folosind formularul de înregistrare care se găseşte aici. Vă rugăm să trimiteţi separat pe adresa de e-mail vali.grigore@gmail.com sigla asociaţiei/instituţiei care organizează evenimentul, precum şi adresa pagini de web pentru a posta legătura pe site.

Evenimentele înregistrate vor fi promovate prin mijloacele de promovare ale proiectului: conferinţe de presă, comunicate de presă, emisiunea Noi şi Cerul – Columna TV etc.

De asemenea, încurajăm pe toţi organizatorii de evenimente să înregistreze acţiunile şi pe site-ul internaţional al proiectului.